Menselijk gedrag is grotendeels voorspelbaar. Door middel van Artificial Intelligence en Big Data kunnen al heel veel patronen voorspeld worden. Cindicator voegt deze data samen met financiële analyses door échte mensen en maakt ze beschikbaar via de blockchain.

CindicatorWat is het idee?
Cindicator is een Hybrid Intelligence systeem. Zo’n systeem voegt data-analyses samen met analyses van specialisten. De resultaten kunnen worden gebruikt om voorspellingen te doen over verschillende zaken. Cindicator richt zich specifiek op het bieden van een sociale en technologische infrastructuur die het mogelijk maakt om effectieve beslissingen te nemen. Dit met het oog op de hoge onzekerheid van de nieuwe economie: de cryptowereld.

Dat leidt tot een ecosysteem dat de mogelijkheid biedt om, volgens Cindicator, aan veilig en efficiënt kapitaalbeheer te doen. Daarnaast biedt het ecosyteem de mogelijkheid aan analisten om te verdienen aan hun input, zonder dat ze daarbij zelf financiële risico’s lopen. Uiteraard kan de output ook gebruikt worden om risico’s van crypto-eigendommen in te schatten.

De gegevens worden overigens decentraal in een blockchain opgeslagen, zodat de data transparant voor iedereen beschikbaar is. Tegelijkertijd is het systeem zelflerend, waardoor voorspellingen steeds nauwkeurig zouden moeten worden.

Wat kun je met de token?
Om toegang te krijgen tot de data en de producten van Cindicator, heb je een CND-token nodig. Met deze token krijg je toegang tot alle diensten die samenhangen met de voorspellingen van Cindicator. Je kunt de tokens kopen, maar ze ook verdienen door jouw voorspellingen toe te voegen aan het Hybrid Intelligence System.

Hoe ziet de roadmap eruit?
Cindicator is al een tijdje actief. In november 2014 ontstond het concept van een hybride platform voor het doen van financiële voorspellingen al. In 2015 ging de eerste versie van het platform live en was het beschikbaar via de Iphone. In 2016 kreeg het bedrijf een financiële injectie van driehonderdduizend dollar en volgde een succesvolle pilot met veertien hedge-fondsen. Cindicator wil doorgroeien en organiseert daarom nu een ICO. Vanaf november van dit jaar moet de ontwikkeling een versnelling krijgen en producten als trading indicators, ICO ratings en meer analyse-producten live gaan. In 2019 wil Cindicator technische infrastructuur voor hedgefondsen neer gaan leggen. Daar ligt voor nu de horizon in de roadmap.

Waarom een ICO?
De reden van deze ICO is tweeledig. Enerzijds is er een financiële injectie nodig om Cindicator verder te kunnen laten groeien. Anderzijds is de CND-token een belangrijk onderdeel van het ecosysteem van Cindicator en is de munt noodzakelijk voor het draaien van het platform.

Hoe ziet de crowdsale eruit?

Totaal uitgegeven coins 1.500.000.000 (maximale opbrengst: 15 miljoen dollar)
Prijs 1 CND kost 0,01 dollar
Bonus Op dit moment is daar niets over bekend.
Dividend Nee. Je kunt wel CND verdienen door je analyses toe te voegen aan het Hybrid System
Data Van 12 september tot en met 12 oktober


Meer informatie?

Hoewel Icoblog.nl zelf volledige zeggenschap heeft over de redactionele inhoud van de bovenstaande content, ontvangt zij wel een vergoeding voor het schrijven van een artikel over deze ICO.