De ICO van de Royal Kingdom Coin duurt nog maar twee dagen en harkte al bijna een miljoen dollar binnen. De munt is in de markt gezet om tech-bedrijf Royal Kingdom Enterprises te helpen haar innovatie te versnellen.

Royal Kingdom Coin

Wat is het idee?
Royal Kingdom Enterprises heeft als missie om producten en services te ontwikkelen die op een duurzame wijze waarde toevoegen aan de maatschappij. RKE kiest daarbij voor verantwoordelijkheid op sociaal en milieu vlak: “We willen de corporate omgeving beïnvloeden met onze technologie, zodat het meer effectief en flexibel wordt voor elke niche in de markt.” De opbrengsten van de Royal Kingdom Coin moeten het bedrijf helpen om meer snelheid in hun projecten te krijgen.

Wat kun je met de munt?
De Royal Kingdom Coin kan worden gezien als een aandeel. Niets meer en niets minder. Hij is dus bedoeld voor de handel. Nu wil het bedrijf op de één of andere manier dividend gaan verstrekken, maar uit de whitepaper wordt niet duidelijk hoe dat dan moet gebeuren.

Hoe ziet de roadmap eruit?
Royal Kingdom Enterprises heeft vier projecten in haar portefeuille. Venture Kingdom is een exchange platform voor financiële oplossingen, met onder andere een betaalkaart. RKE Solutions biedt technologische business to business oplossingen. Tomorrow Exchange is een uitwisselingsplatform voor encryptie, waar het bedrijf gecentraliseerde en gedecentraliseerde exchanges samen laat komen. Je zou verwachten dat in de roadmap de plannen terug zouden komen voor deze trajecten. De roadmap in de whitepaper geeft echter alleen inzicht in hoe de ICO moet verlopen. Volgens die roadmap krijgen de token-houders in februari van 2018 hun eerste dividend.

Waarom een ICO?
Royal Kingdom Enterprises wil versnellen met hun innovatie. Daar is geld voor nodig. Daarnaast lijkt het erop dat de huidige aandeelhouders willen cashen. Zij krijgen een fors deel van de gerealiseerde munten.

Hoe ziet de ICO eruit?
Aantal uitgegeven coins: 15.000.000
Coins in de verkoop: 3.000.000
Prijs: op dit moment iets meer dan een dollar
Bonus: Nee, wel een oplopende prijs.
Dividend: Ja, maar onduidelijk wat en hoeveel.
Data: tot en met 11 augustus

Meer informatie

Hoewel Icoblog.nl zelf volledige zeggenschap heeft over de redactionele inhoud van de bovenstaande content, ontvangt zij wel een vergoeding voor het schrijven van een artikel over deze ICO.