Augmented Reality bestaat al een tijdje, maar komt nog niet echt helemaal los. Reality Clash wil daar een einde aan maken en komt met een virtual reality vechtspel. Gebaseerd op augmented reality en met zijn eigen cryptotoken.

Reality ClashWat is het?
Reality Clash is een game gebaseerd op een combinatie van augmented reality en een cryptocoin. Augmented reality is een techniek waarbij je op het scherm van je telefoon de directe omgeving ziet. Op het scherm moet je vervolgens allerlei opdrachten uitvoeren, waardoor  de realiteit en het spel met elkaar samenvloeien. Reality Clash valt in de categorie combat games. Verwacht dus flink wat actie. In het spel kun ook je vrienden uitnodigen, waardoor je face-to-face gevechten kunt na spelen bij jou om de hoek. Of in het park bijvoorbeeld, of gewoon op de stoep.

Wat kun je met de munt?
Reality Clash gaat twee soorten tokens introduceren, waarvan er slechts één te koop is tijdens deze crowdsale. Het gaat om de Golden RCC Token en de Silver RRC Token. Met deze tokens kunnen speciale wapens worden aangeschaft in een shop die in het spel wordt ingebouwd. De Silver RCC wordt daarbij niet verhandelbaar. De Golden RCC heeft een aantal stevige extra’s. Zo kun je er speciale wapens mee kopen en wordt je betrokken bij de ontwikkeling van het spel. De gouden cryptocoin wordt niet opgenomen op een exchange, maar is binnen het spel wel te verhandelen voor andere cryptocurrency.

Hoe ziet de roadmap eruit?
Op dit moment is er slechts een concept beschikbaar. Direct na de crowdsale wil Reality Clash starten met de ontwikkeling van de game. De Alpha-versie zou in het tweede of derde kwartaal van 2018 het licht moeten zien.

Waarom een ICO?
Reality Clash heeft geen eigen geld om de game te ontwikkelen en hoopt via deze manier voldoende financiën binnen te krijgen om het spel van de grond te krijgen.

Hoe ziet de crowdsale eruit?

Coins in de verkoop 100.000.000
Prijs Ongeveer $0,30 per RCC Gold Token
Bonus Ja. Van 50% in de pre-sale aflopend naar 0%
Dividend Nee. Als eigenaar van RCC Gold krijg je wel allerlei voordelen in het spel
Data Pre-sale: 1 augustus tot en met 28 augustus.
Crowdsale: vanaf 29 augustus


Video!

In de onderstaande video presenteert Reality Clash haar concept.

Meer informatie

COPYRIGHT ICOBLOG.NL, ICOBLOG OP BITCOINTALK

Hoewel Icoblog.nl zelf volledige zeggenschap heeft over de redactionele inhoud van de bovenstaande content, ontvangt zij wel een vergoeding voor het schrijven van een artikel over deze ICO.